3o SeaNema Open Air Film Festival 2017 - P.S. site

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

3o SeaNema Open Air Film Festival 2017

3o SeaNema Open Air Film Festival 2017

SeaNema Open Air Film Festival-201731 Ιουλίου ~ 3 Αυγούστου 2017
Πλατύς Γιαλός, Κεφαλονιά
Τo SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στο νησί της Κεφαλονιάς φέρνοντας μαζί του νέα διαμάντια του Independent κινηματογράφου, διαχρονικά αριστουργήματα, ειδικά αφιερώματα και μια σειρά από παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις. Το όμορφο νησί του Ιονίου υποδέχεται το 3ο SeaNema Open Air Film Festival από 31 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου 2017, και σας προσκαλεί να βουτήξετε μαζί του στα μαγικά νερά της έβδομης τέχνης.
Μετατρέποντας και φέτος τις παραλίες του νησιού σε μαγευτικά θερινά σινεμά, το SeaNema προσκαλεί το σινεφίλ κοινό στην πιο δροσερή γιορτή του κινηματογράφου για 4 ήμερες και νύχτες που για ακόμη μία φορά θα μείνουν αλησμόνητες.
Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, το SeaNema στηρίζει τους νέους Έλληνες δημιουργούς, δίνοντας τους την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους και να μας δώσουν μια γεύση από το μέλλον του ελληνικού σινεμά, λαμβάνοντας συμμετοχή στο 2ο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους.
Οι σκηνοθέτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ταινίες μυθοπλασίας στο Φεστιβάλ έως και τις 25 Μαΐου 2017 και να διαγωνιστούν, διεκδικώντας το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο προσφέρει στον νικητή χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000€.
Παράλληλα, ο καλύτερος κριτής που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κοινό, θα επιβραβεύσει την αγαπημένη του ταινία μικρού μήκους με το Βραβείο Κοινού, προσφέροντας το Color Correction και το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave.
Υποβολές και Όροι Συμμετοχής για το Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.seanemafestival.com
Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα του 3ου SeaNema Open Air Film Festival ακολουθούν σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι!