Djangofest – Gypsy Jazz Festival 2017 - P.S. site

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Djangofest – Gypsy Jazz Festival 2017

Djangofest – Gypsy Jazz Festival 2017

DjangofestGypsy Jazz Festival-2017Το 8ο Djangofest της Αθήνας, Athens Gypsy Jazz Festival, επιστρέφει μαζί με το Meet Market και πολλές παράλληλες δράσεις για όλες τις ηλικίες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο.
Η καθιερωμένη πια γιορτή της gypsy jazz μας προσκαλεί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική του θρυλικού Django Reinhardt που μεσουράνησε στην Ευρώπη τις δεκαετίες του '30 -'40 με τις πρωτότυπες συνθέσεις του και την απίστευτη δεξιοτεχνία του και δημιούργησε ένα νέο ρεύμα της τζαζ, ολοζώντανο μέχρι σήμερα.
Για 8 συνεχόμενα χρόνια αποτελεί όχι μόνο μια συναυλία, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Αθήνας με πολλές παράλληλες δράσεις για όλους.
Σταθερά χωρίς αντίτιμο εισόδου, το Athens Gypsy jazz festival φέτος παρουσιάζει μουσικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά συμπράττει και με το Meet Market βεβαιώνοντας το φεστιβαλικό του χαρακτήρα στην πιο πληθωρική του μεχρι στιγμής εκδοχή. Ένα εορταστικό διήμερο, στο πλαίσιο του οποίου θα λάβουν χώρα ανοιχτά εργαστήρια / μαθήματα χορού και μουσικής, χορευτικά shows lindy hop, εκθέσεις μουσικών οργάνων και δράσεις για παιδιά!
Mια ανοιχτή γιορτή των gypsy jazz τεχνών σε όλη την έκταση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, το Djangofest μας καλεί σε ένα αξέχαστο διήμερο από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τα μεσάνυχτα Κυριακής..
Παροχές
Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Ιατρός, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, WIFI - Internet, Καφετέρια, Τουαλέτες WC, Τουαλέτες AMEA, Τουαλέτες BABY, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Μετρό
, Ποδήλατο, Φιλικό για παιδιά, Φιλικό για σκυλιά
Πρόγραμμα
ΩΡΑ ΕΝAΡΞΗΣ 12.00 / ΕΝAΡΞΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ 18.00
Συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα :
Norbert Bouche Quartet feat. J.P.Molina (Γαλλία)
Fable Quartet (Ολλανδία)
και με αλφαβητική σειρά
Antonis Priftis Quartet
Διακρότημα (Πρέβεζα)
Diminuita Le petit Big Band
Gadjo Dilo
Hot Club de Grece
Jim Politis' Ghost Notes
Manouchedrome
Michael Paouris Trio
Ταπί The band
Tea for 3
Troi Μat
Οι χορευτικές ομάδες με αλφαβητική σειρά :
Athens Lindy Hop
Athens Swing Cats
Jump & Jive
Rhythm Hoppers
Eκθέτουν οι οργανοποιοί με αλφαβητική σειρά:
Aποστόλου Instruments
Θανάσης Γκριτζάπης
Gabojo
Goulielmos Guitars
Leveller Guitars
Mamais Guitars
RM Acoustics
Χορδόφωνο